tirsdag 23. desember 2008

We Wish You All a Very Merry Christmas!

Lille julaften fikk vi besøk av småjentene vi er onkel til, - de kom tidlig - og ga seg til! Det var veldig kjekt. - Etter at vi hadde spist en sen frokost tok vi dem med ut for å lage kranser til gravene våre.

2008-12-23 Julekransene (6)

Etter at vi var nesten ferdig med tre bjørkekranser med litt pynt på kom mamma ut og fortalte at hun hadde kjøpt kranser og lagt på gravene i går! Javel... - Forsåvidt greit nok det, men da var det ikke så mye bruk for kransene på kirkegården...

2008-12-23 Julekransene (8)

Nåvel, gode råd er ikke alltid så dyre: Vi har to inngangsdører til huset, og dermed var to av kransene plassert. Den tredje (som er avbildet her) havnet på garasjeveggen. - Og det var i grunnen mot den veggen at den kom aller mest til sin rett, - derfor er det bare den det blir bilder av her! ;-)

2008-12-23 Julekransene (9)

Og med et rødt hjerte og friske eføyblader vil vi bare ønske alle kjente og ukjente, venner og familie ei riktig god og fredelig jul! :-)

Hilsen Knut Olav & Bjørn

2 kommentarer:

 1. Kjære Knut Olav og Bjørn

  Ønsker dere begge en fredfyllt julefeiring og alt det beste for det nye året.

  Jeg har linket til denne bloggen, og gleder meg til å følge dere begge i 2009.

  Varme juleønsker og klemmer fra Marit

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte kranser dere har lagd! Til neste år håper jeg dere tar opp bestillinger. Ønsker dere begge en god jul og et godt nyttår :)

  SvarSlett