onsdag 4. mars 2009

Forandringer...

Dermed var noe fjerna, noe beholdt - og beslutningen tatt om å la "Knut's Haven 2009" bli en ren hageblogg igjen. - Det kan godt være at jeg ikke klarer å holde meg for å blogge om andre ting også, men i såfall kommer jeg til å opprette en "Blogg 2" og linke til den herfra!

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke for alle hyggelige besøk og kommentarer!

Jepp. Da var den avgjørelsen tatt! :-D

7 kommentarer:

 1. Hyggelig å oppdage bloggen din! Gleder meg til å følge med utover sesongen :-)

  SvarSlett
 2. da gleder jeg meg til å få mer hage fra deg :) Du får si i fra når du har opprettet/gjennopprettet hagebloggen da :D

  SvarSlett
 3. Og nå er oppryddinga foretatt! Her var visst en del som forsvant! Men det er godt å få "røska opp" litt av og til! ;-)

  SvarSlett
 4. Må bare innom med en kommentar igjen jeg. Nå har jeg sittet og STORKOST meg i lang tid her inne hos deg. Jeg er stum av beundring, mektig imponert over hagen din og ikke minst er jeg full av inspirasjon.
  Min virkelige interesse startet for ca 3 år siden når vi kjøpte oss hus. Et nyklassisistisk hus (bygget 1924)med 2 mål hage rundt. Mao, jeg hadde ikke annet valg enn å bli interessert! Vi overtok en helt strøken hage. Nesten litt for strøken. Som du skrev et sted, blir veien til mens man går og vi driver nå og utarbeider vår egen stil. Det tar litt tid, men tiden går jo så fort når man har det moro!
  Det nærmer seg sesong nå. Vi har "bare" 50 cm cnø som skal bort først.
  Jeg må nok en gang si at jeg gleser meg masse til å følge med her inne videre.

  Tusen takk for titten.

  Torunn :-)

  SvarSlett
 5. <3
  Hva annet kan jeg si enn takk for slike flotte kommentarer? - Og lykke til med hagen! Det ER herlig å holde på med, og veldig kjekt å dele inspirasjon og erfaringer! Og når vi får besøk i hagen sender vi mer enn gjerne med noen stauder eller blomster eller stiklinger eller... Ja, det er utrolig deilig at det er så mye som blir mer når man deler - og ikke mindre! :-)
  Knut Olav

  SvarSlett
 6. Jeg er nå en gang glad i hage og blomster jeg også, og skal selvfølgelig fortsette å følge deg her inne.Men tror nok vil nok savne dine reiseskildringer og spontane utbrudd, dine koselige innlegg om venner og kjæresten, men det dukker kanskje opp i Knut's real World og ikke i Knut's Haven!

  Uansett, lykke til videre.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 7. Hehe, du skal ikke se bort fra det Marit. - Eller at jeg sklir i det og legger inn en og annen skildring her også! ;-)

  Klem til deg og!

  SvarSlett