torsdag 16. april 2009

Kjære følgere – og alle andre som måtte dette innom…

Nå har jeg foretatt enda en liten “opprenskning” på bloggene mine. – Jeg har, som du kanskje vet, to blogger jeg skriver jevnlig på, samt en hageblogg med drøyt hundre blogginnlegg fra det aller meste av 2008.

Fjorårets hageblogg med drøyt hundre blogginnlegg finner du her: http://knutolavshage.blogspot.com

Årets hageblogg finner du her:
http://knuts-haven.blogspot.com

Mens “hverdagsbloggen” min, som vil inneholde blogginnlegg med betraktninger over hverdagslivets mange fasetter finner du her:
http://knut-olav.blogspot.com

Og til dere som har stått på blogglista på hagebloggen min – og plutselig oppdager at dere er fjernet: Dere er ikke fjernet, men flyttet over til “hverdagsbloggen” min! :-)

Og til dere som er følgere på hagebloggen min: Hvis det er blogginnleggene om hage dere er mest interessert i, kan dere bare bli stående, – men hvis det er de andre innleggene dere helst leser, så kan dere jo følge etter over til “hverdagsbloggen”!

Nåvel, – uansett: Tusen takk til alle dere som har sendt meg hyggelige tilbakemeldinger på bloggene – og e-mail i postkassa mi! Det er inspirerende og hyggelig! Takk også til alle dere som lager interessante og flotte blogger til min inspirasjon og hygge!

Ha en fin dag!
Hilsen Knut Olav

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar